Dotyczy: zamówienia w trybie zapytania ofertowego o koszty prawa wyłącznej, kompleksowej obsługi gastronomicznej wraz ze sprzedażą piwa na imprezie masowej: Festyn „Łap Lato” z okazji Dni Łap 2024.
Zamawiający:
Dom Kultury w Łapach
ul. Główna 8, 18-100 Łapy, NIP: 9660573936
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zapytania ofertowego jest usługa polegająca na kompleksowej obsłudze gastronomicznej wraz ze sprzedażą piwa podczas imprezy masowej Festyn „Łap Lato” z okazji Dni Łap 2024.
Po stronie Wykonawcy leży:
- Sprzedaż napojów alkoholowych do 4,5% oraz piwa w kubkach plastikowych, przy czym w przypadku sprzedaży alkoholu na terenie będącym terenem imprezy masowej w rozumieniu ustawy z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych (Dz.U.2023.616 t.j). sprzedaż obejmować będzie napoje alkoholowe o zawartości alkoholu do 3,5% w kubkach plastikowych (po uprzednim uzyskaniu przez Wykonawcę zezwolenia od Burmistrza Łap);
- Wyposażenia ogródków gastronomicznych w minimum 1 stoisko gastronomiczne, o zróżnicowanym asortymencie m. in.:
- potrawy z grilla (kiełbaski, karkówka, szaszłyki, steki, itp.)
- zestawy obiadowe, sałatki,
- ciepłe napoje, napoje bezalkoholowe,
- napoje alkoholowe, o których mowa w pkt 1) powyżej.
- Wyposażenia ogródków gastronomicznych w ławy, ławki, parasole, namioty oraz nalewaki typu roll – bar w ilości na nie mniej niż:
- miejsca siedzące dla 400 osób,
- w tym 20 parasoli, 40 ław, 80 ławek oraz 6 nalewaków typu roll-bar.
- Własne zasilanie- wykonawca jest zobowiązany do przywiezienia swojego agregatu, który umożliwi podłączenie urządzeń.
Po stronie Organizatora leży:
Stosowne zezwolenie na organizację imprezy rekreacyjno-kulturalnej, zgodnie z obowiązującymi w tej mierze aktualnymi przepisami.
- Ubezpieczenie imprezy.
- Zabezpieczenie służb ochroniarskich, Pogotowia Ratunkowego.
- Zapewnienie stałej obecności pomocniczej ekipy technicznej, elektryka oraz osoby odpowiedzialnej za organizację.
- Infrastrukturę techniczną oraz komunalną.
Czas wykonania zamówienia: 16.06.2024 r., gotowość do świadczenia obsługi gastronomicznej w godz. 1400 – 2300.
Miejsce wykonania zamówienia: Łapy, Stadion Miejski, ul. Leśnikowska 18.
Zamawiający dokona oceny ważnych ofert na podstawie następujących kryteriów:
- Cena- 60%
- Dotychczasowa współpraca-30%
- Rekomendacje (skan/kopia dołączona do wniosku)-10%
Oferent powinien stworzyć ofertę na formularzu załączonym do niniejszego zapytania ofertowego.
Oferta powinna być:
- opatrzona pieczątką firmową,
- zawierać adres lub siedzibę oferenta, numer telefonu, numer NIP,
- podpisana czytelnie przez Wykonawcę
Dodatkowe informacje.
Dodatkowych informacji udziela pani Kamila Klim, pod numerem telefonu: 857 152 300, od poniedziałku do piątku w godz. 07:30 – 15:30.
Miejsce oraz termin składania ofert.
Oferta powinna być przesłana za pośrednictwem: poczty elektronicznej na adres: sekretariat@dklapy.pl, poczty, kuriera lub też dostarczona osobiście na adres:
- Dom Kultury w Łapach, ul. Główna 8; do dnia 22.04.2024 r.
- Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Oferent może przed upływem terminu składania ofert zmienić lub wycofać swoją ofertę.
Informacje dotyczące wyboru najkorzystniejszej oferty.
O wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający zawiadomi oferentów telefonicznie lub mailowo.
Postanowienia końcowe.
Zamawiający nie przewiduje zwrotu kosztów udziału w postępowaniu, wszelkie koszty związane z przedmiotem zamówienia ponosi Wykonawca
- Oferty niekompletne będą odrzucone.
- Oferty złożone po terminie nie będą rozpatrywane.
- Otrzymanie od Wykonawcy oferty nie powoduje żadnych zobowiązań wobec stron.
- Po wyborze Wykonawcy, Zamawiający podejmie dyskusję w celu uzgodnień szczegółowych warunków realizacji zamówienia.